Protecția datelor cu caracter personal este de mare importanță pentru noi și dorim ca procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal să fie complet deschis și transparent pentru dumneavoastră. Politica noastră de confidențialitate determină modul în care datele dumneavoastră personale vor fi procesate și protejate.

Cine este responsabil pentru datele dumneavoastră cu caracter personal?

SPORTMASTERS cu numărul fiscal 205283725 (denumit în continuare „noi”) este administratorul datelor personale pe care ni le furnizați și este responsabil pentru acestea în conformitate cu legea aplicabilă privind protecția datelor.

Cine are acces la datele tale?

Nu transferăm, vindem sau schimbăm niciodată datele dumneavoastră în scopuri de marketing către terți. Datele care sunt transmise terților sunt folosite doar pentru a furniza serviciile noastre.

Care este temeiul legal pentru prelucrarea datelor dumneavoastră?

Pentru fiecare prelucrare specifică a datelor cu caracter personal pe care o colectăm de la dumneavoastră, vă vom informa dacă furnizarea datelor cu caracter personal este cerută de lege sau necesară pentru încheierea unui contract și dacă sunteți obligat să furnizați date cu caracter personal și ce consecințe sunt posibile. dacă te hotărăști să nu o faci.

Unde stocăm datele dumneavoastră?

Datele pe care le colectăm de la dumneavoastră sunt stocate în Spațiul Economic European („SEE”), dar pot fi, de asemenea, transferate și procesate într-o țară din afara SEE. Orice transfer al datelor dumneavoastră personale va fi efectuat în conformitate cu legile aplicabile.

Pentru transferurile în afara SEE, vom folosi Clauzele contractuale standard și Protecția confidențialității informațiilor personale pentru țările pentru care nu există o soluție adecvată din partea Comisiei Europene.

Care sunt drepturile tale?

Dreptul de acces

Aveți dreptul de a solicita în orice moment informații despre datele dumneavoastră personale pe care le deținem. Ne puteți contacta, după care datele dumneavoastră personale vă vor fi furnizate prin e-mail.

Dreptul la portabilitate

Atunci când prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal într-o manieră automată, pe baza consimțământului sau acordului dumneavoastră, aveți dreptul de a primi o copie a datelor dumneavoastră într-un format structurat, utilizat pe scară largă și care poate fi citit de mașină, transferată dumneavoastră sau unei alte părți. Aceasta include doar informațiile personale pe care ni le-ați furnizat.

Dreptul de ajustare

Aveți dreptul de a solicita corectarea datelor dumneavoastră cu caracter personal dacă acestea sunt incorecte, inclusiv adăugarea de date cu caracter personal incomplete. Dacă aveți un cont pe site, vă puteți edita informațiile personale pe pagina contului.

Dreptul la ștergere

Aveți dreptul de a șterge toate datele personale prelucrate de noi în orice moment, cu excepția următoarelor situații:

 • sunteți în prezent în proces de comunicare cu angajatul nostru pentru a rezolva o întrebare pe care ați pus-o
 • aveți o comandă deschisă care nu a fost încă expediată sau a fost parțial expediată
 • aveți o datorie restante față de noi, indiferent de modalitatea de plată
 • dacă sunteți suspectat de abuz sau ați abuzat de serviciile noastre în ultimii patru ani
 • Datoria dumneavoastră a fost vândută unei terțe părți în ultimii trei ani sau un an clienților decedați
 • Cererea ta de împrumut a fost respinsă în ultimele trei luni
 • dacă ați făcut o achiziție, vă vom păstra datele personale în legătură cu tranzacția dvs. în conformitate cu regulile contabile.
Dreptul de a vă opune prelucrării pe baza unui interes legitim

Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal pe baza unui interes legitim. Nu vom continua să procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal decât dacă se dovedește că există temeiuri legale convingătoare pentru a face acest lucru, care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau din cauza unor procese.

Dreptul de a vă opune marketingului direct

Aveți dreptul de a vă opune primirii de comunicări de marketing, inclusiv profilare și analiză în scopuri de marketing direct. Puteți renunța la marketingul direct în următoarele moduri:

 • urmând instrucțiunile din fiecare mesaj trimis în scopuri de marketing
 • prin editarea setărilor din contul dvs
Dreptul de restricție

Aveți dreptul de a solicita să restricționăm prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele circumstanțe:

 • dacă vă opuneți prelucrării pe baza unui interes legitim, vom limita prelucrarea datelor în așteptarea rezultatului verificării temeiului legal.
 • dacă susțineți că datele dumneavoastră sunt inexacte, trebuie să limităm prelucrarea în așteptarea rezultatului verificării exactității datelor cu caracter personal.
 • dacă prelucrarea este ilegală, puteți să vă opuneți ștergerii datelor dumneavoastră cu caracter personal și, în schimb, să solicitați o restricție privind utilizarea acestora.
 • dacă nu mai avem nevoie de date cu caracter personal, dar aveți nevoie de ele pentru exercitarea sau apărarea pretențiilor legale.
Cum vă puteți aplica drepturile?

Luăm foarte în serios protecția datelor cu caracter personal, motiv pentru care avem o echipă de servicii pentru clienți care prelucrează cererile dumneavoastră în legătură cu drepturile de mai sus. Îi puteți contacta oricând la info@skatemasters.bg.

Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal

Am numit ofițeri cu protecția datelor pentru a ne asigura că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt întotdeauna prelucrate într-un mod deschis, corect și legal. Puteți contacta responsabilul nostru de confidențialitate la @ PrivacyPolicy.Email.

Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere

Dacă credeți că prelucrăm informațiile dumneavoastră personale în mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere.

Actualizați politica noastră de confidențialitate

Este posibil să ne actualizăm Politica de confidențialitate. Cea mai recentă versiune este întotdeauna disponibilă pe site-ul nostru. Vă vom notifica cu privire la orice modificări semnificative ale Politicii de confidențialitate, cum ar fi scopul pentru care sunt utilizate informațiile dumneavoastră personale, identitatea administratorului sau drepturile dumneavoastră.

Cumparaturi online

De ce folosim datele dumneavoastră personale?

Vom folosi informațiile dumneavoastră personale pentru a gestiona procesul de cumpărături online pe site-ul nostru web, procesând comenzile și returnările de articole prin serviciile noastre online și trimițându-vă notificări despre starea livrării sau în cazul unor probleme cu livrarea articolelor dumneavoastră.

Vom folosi informațiile dumneavoastră personale pentru a vă gestiona plățile. Vom folosi, de asemenea, datele dumneavoastră pentru a trata reclamațiile legate de produse și problemele legate de garanție.

Datele dumneavoastră personale sunt folosite pentru a vă identifica, pentru a valida vârsta legală pentru cumpărături online, precum și pentru a vă confirma adresa către parteneri externi.

Ce date personale procesăm?

Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal:

 • informații de contact, cum ar fi numele, adresa, e-mailul și numărul de telefon
 • informații și istoricul plăților
 • informatii de credit
 • informatii despre comanda
Cine are acces la datele dumneavoastră personale?

Datele dvs. personale, care sunt transmise terților, sunt folosite doar pentru a furniza serviciile de mai sus, cum ar fi companiile pentru a vă valida adresa, agențiile de comunicare pentru a trimite confirmarea comenzii, companiile de depozitare și furnizorii în legătură cu livrarea comenzii dumneavoastră. Furnizorii de servicii de plată pentru plata dvs. Agenții de referință de credit pentru identificare și verificări de credit și agenții de colectare a datoriilor.

Vă rugăm să rețineți că multe dintre aceste companii au un drept sau o obligație independentă de a vă prelucra datele personale.

Care este temeiul legal pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal?

Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru îndeplinirea serviciului de gestionare și livrare a comenzii dumneavoastră.

Cât timp păstrăm datele dumneavoastră?

Vom stoca datele dumneavoastră cât timp aveți un profil activ pe site. După închiderea contului, datele dumneavoastră vor fi șterse. Vom elimina toate datele personale din comenzile create înainte de zilele 1825.

Marketing direct

De ce folosim datele dumneavoastră personale?

Vom folosi datele dumneavoastră personale pentru a vă trimite oferte speciale, anchete de informații și invitații prin e-mail, mesaje text, apeluri telefonice și poștă obișnuită.

Pentru a vă îmbunătăți experiența pe site, vă vom trimite informații relevante, vă vom recomanda produse, vă vom aminti articolele rămase în coșul de cumpărături și vă vom oferi oferte personalizate. Toate aceste servicii specializate se bazează pe achizițiile dvs. anterioare, pe articolele pe care ați făcut clic și pe informațiile pe care ni le-ați trimis.

Ce date personale procesăm?

Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal:

 • informații de contact, cum ar fi adresa de e-mail, numărul de telefon și codul poștal
 • sex (în cazul în care decideți să ne furnizați astfel de informații)
 • pe ce produse și oferte ați dat clic
 • istoricul cumpărăturilor
Cine are acces la datele dumneavoastră personale?

Datele care sunt transmise terților sunt folosite doar pentru a furniza serviciile menționate mai sus, de exemplu agențiilor media și furnizorilor tehnici pentru a disemina informații de marketing în format fizic sau digital. Nu transferăm, vindem sau schimbăm niciodată datele dumneavoastră în scopuri de marketing către terți.

Care este temeiul legal pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal?

Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal se bazează pe consimțământul dumneavoastră de a primi publicitate directă și informații de marketing. Cu excepția materialelor publicitare prin poștă și cataloage, care vă vor fi trimise pe baza interesului nostru legitim.

Dreptul de a vă retrage consimțământul:

Aveți dreptul de a vă retrage în orice moment consimțământul pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și de a renunța la marketingul direct. Dacă o faceți, nu vă vom putea trimite oferte suplimentare pentru marketing direct sau orice alte informații bazate pe consimțământul dumneavoastră.

Puteți renunța la marketingul direct în următoarele moduri:

 • urmând instrucțiunile din fiecare mesaj trimis în scopuri de marketing
 • prin editarea setărilor din contul dvs
Cât timp păstrăm datele dumneavoastră?

Vom păstra datele dumneavoastră furnizate pentru marketing direct până când vă retrageți consimțământul sau vă ștergeți contul.

Profilul meu

De ce folosim datele dumneavoastră personale?

Vom folosi informațiile dumneavoastră personale pentru a vă crea și gestiona contul personal și pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru web.

Vă vom oferi istoricul și toate detaliile comenzilor dvs. și veți putea seta setările contului dvs. (inclusiv preferințele pentru oferte speciale și mesaje de marketing). De asemenea, vă vom oferi modalități simple de a păstra informații exacte și actualizate, cum ar fi informațiile de contact și informațiile de plată. În plus, veți avea posibilitatea de a păstra articolele în coșul de cumpărături, precum și posibilitatea de a evalua și revizui produsele pe care le-ați achiziționat de la noi. Pentru a vă oferi recomandări pentru articolul relevant, vă vom procesa navigarea și navigarea pe site-ul nostru web, istoricul de cumpărături și recenziile produselor, precum și informațiile pe care ni le-ați trimis prin contul dumneavoastră.

Cine are acces la datele dumneavoastră personale?

Datele transmise terților sunt folosite doar pentru furnizarea serviciilor de mai sus. Pentru a optimiza site-ul nostru, folosim agenții și instrumente pentru analiza și evaluarea produselor.

Care este temeiul legal pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal?

Prelucrarea datelor dumneavoastră personale din contul dumneavoastră se bazează pe consimțământul pe care îl acordați la crearea contului dumneavoastră. Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă furniza informații relevante despre produse se bazează pe interesul nostru legitim.

Dreptul de a vă retrage consimțământul:

Aveți dreptul de a vă retrage în orice moment consimțământul pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Dacă o faceți, contul dumneavoastră va înceta să mai existe și nu vă vom oferi serviciile de mai sus.

Cât timp păstrăm datele dumneavoastră?

Vom stoca datele dumneavoastră cât timp aveți un cont activ. Aveți dreptul să vă închideți contul în orice moment. Dacă alegeți să faceți acest lucru, contul dvs. va expira și va fi considerat inactiv. Vom păstra informațiile dumneavoastră personale în cazurile în care acest lucru este cerut de lege sau dacă există o dispută juridică nerezolvată. Odată ce contul dvs. este închis, datele dvs. vor fi șterse.

Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră:

Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal pe baza interesului nostru legitim, contactând info@skatemasters.bg. Contul dvs. va fi apoi șters și nu vă vom putea oferi serviciile noastre.

Serviciu clienți

De ce folosim datele dumneavoastră personale?

Vom folosi informațiile dumneavoastră personale pentru a vă gestiona întrebările, a procesa reclamațiile și întrebările legate de garanție despre produse, precum și întrebările legate de furnizarea de asistență tehnică prin e-mail, funcția noastră de chat, prin telefon sau prin rețelele sociale. De asemenea, vă putem contacta dacă există o problemă cu comanda dumneavoastră.

Ce date personale procesăm?

Vom prelucra toate datele pe care ni le furnizați, inclusiv următoarele categorii:

 • informații de contact, cum ar fi numele, adresa, e-mailul și numărul de telefon
 • Data de nastere
 • informațiile de plată și istoricul plăților
 • informatii de credit
 • informatii despre comanda
 • orice corespondență pe un subiect
Cine are acces la datele dumneavoastră personale?

Datele transmise terților sunt folosite doar pentru furnizarea serviciilor de mai sus.

Cât timp păstrăm datele dumneavoastră?

Vom stoca datele dumneavoastră cât timp aveți un profil activ pe site. După închiderea contului, datele dumneavoastră vor fi șterse. După zilele @ PrivacyPolicy.DeleteUser de la data ultimei comenzi, contul dvs. va fi șters automat.

Dreptul de a vă opune prelucrării pe baza unui interes legitim:

Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal pe baza interesului nostru legitim. Nu vom continua să procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal decât dacă se dovedește că există temeiuri legale convingătoare pentru a face acest lucru, care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau din cauza unor procese.

Dezvoltare și îmbunătățire

De ce folosim datele dumneavoastră personale?

Vom folosi datele dumneavoastră pentru a evalua, dezvolta și îmbunătăți serviciile, produsele și sistemele noastre pentru toți clienții noștri. În acest scop, nu vom analiza datele dumneavoastră la nivel personal, iar toată prelucrarea se va face cu date pseudo-anonime. Aceasta include efectuarea unei analize pentru a face serviciile noastre mai ușor de utilizat, cum ar fi schimbarea interfeței cu utilizatorul pentru a simplifica fluxul de informații sau pentru a evidenția caracteristicile care sunt utilizate în mod obișnuit de clienții noștri în canalele noastre digitale și pentru a îmbunătăți sistemele IT pentru a crește securitatea pentru noi. vizitatori și clienți în general.

Ce date personale procesăm?

Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal dacă alegeți să ni le furnizați:

 • numarul clientului
 • Data de nastere
 • setarile profilului
 • țară

Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal dacă ați făcut o achiziție:

 • Istoric comenzi
 • Informații de livrare
 • istoria platilor

Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal legate de cookie-uri:

 • istoricul clicurilor
 • navigare și istoric de navigare
Cine are acces la datele dumneavoastră personale?

Datele transmise terților sunt folosite doar pentru furnizarea serviciilor de mai sus. Folosim companii de analiză a traficului web pentru a studia comportamentul standard al clienților noștri pe Internet.

Care este temeiul legal pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal?

Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în scopul dezvoltării și îmbunătățirii serviciilor și produselor noastre se bazează pe interesul nostru legitim.

Cât timp păstrăm datele dumneavoastră?

Vom stoca datele dumneavoastră cât timp aveți un profil activ pe site. După închiderea contului, datele dumneavoastră vor fi șterse. După zilele @ PrivacyPolicy.DeleteUser de la data ultimei comenzi, contul dvs. va fi șters automat.

Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră:

Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal pe baza interesului nostru legitim, contactând info@skatemasters.bg. Contul dvs. va fi apoi șters și nu vă vom putea oferi serviciile noastre.

Îndeplinirea obligațiilor legale

De ce folosim datele dumneavoastră personale?

Vom folosi datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a respecta prevederile legii, hotărârilor judecătorești și deciziilor autorităților. Aceasta include utilizarea informațiilor dumneavoastră personale pentru a colecta și verifica informațiile contabile și pentru a respecta politicile contabile.

Cât timp păstrăm datele dumneavoastră?

Vom păstra datele dumneavoastră pentru perioada de timp necesară pentru a preveni și/sau raporta potențialele fraude și alte infracțiuni.

Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră:

Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal pe baza interesului nostru legitim, contactând info@skatemasters.bg. Contul dvs. va fi apoi șters și nu vă vom putea oferi serviciile noastre.

Cookie-uri

Ce sunt cookie-urile?

Un cookie este un fișier text mic care este salvat pe computerul sau dispozitivul dvs. mobil și descărcat de pe acesta în timpul vizitelor ulterioare. Dacă utilizați serviciile noastre, presupunem că sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.

Cum folosim cookie-urile?

Folosim cookie-uri persistente pentru a stoca opțiunile dvs. atunci când lucrați cu diferite funcționalități de pe site și datele dvs., în cazul în care selectați „Țineți minte” atunci când vă conectați la contul dumneavoastră.

Folosim cookie-uri de sesiune atunci când navigăm pe produse sau pentru a verifica dacă sunteți autentificat. După închiderea browserului, acest tip de cookie este șters.

Folosim module cookie de la terți pentru a colecta date statistice și de utilizator într-o formă concisă și individuală prin instrumente de analiză pentru a optimiza site-ul nostru și a vă oferi informații relevante de marketing.

Unele cookie-uri de la terți sunt determinate de serviciile care sunt utilizate pe paginile noastre și nu sunt sub controlul nostru. De asemenea, folosim cookie-uri de la terți, care efectuează urmărirea din diverse pagini, astfel încât să vă putem direcționa către alte site-uri sau canale.

Ce date personale procesăm?

Vom asocia ID-ul dvs. cookie cu informațiile dvs. personale trimise și colectate în legătură cu contul dvs. numai dacă sunteți autentificat.

Cine are acces la datele dumneavoastră personale?
Care este temeiul legal pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal?

Vom conecta modulele cookie la datele dumneavoastră personale numai dacă sunteți conectat la contul dumneavoastră. Dacă sunteți autentificat, baza legală se bazează pe interesul nostru legitim.

Cât timp păstrăm datele dumneavoastră?

Datele care sunt transmise terților sunt folosite doar pentru a vă oferi serviciile de mai sus, cum ar fi un instrument de analiză pentru a colecta statistici și pentru a optimiza site-ul nostru web pentru a vă oferi informații relevante.

Nu stocăm datele dumneavoastră cu caracter personal. Puteți șterge cu ușurință cookie-urile de pe computerul sau dispozitivul dvs. mobil utilizând browserul dvs. Vă rugăm să rețineți că, dacă decideți să dezactivați cookie-urile, nu veți putea profita de toate funcțiile.

Mai multe informații despre cookie-uri, inclusiv despre capacitatea de a le gestiona, pot fi găsite pe următorul site web: http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/

Ultima actualizare 2022-08-10