CONDIȚII PENTRU LIVRARE GRATUITĂ

Pentru achizitiile de pana la 200 RON, inclusiv, costurile de transport sunt suportate de client, iar pretul de livrare se determina in functie de greutatea transportului si de valoarea platii impuse. Livrările se livrează cu firma de curierat FAN. 


Pentru achiziții de peste 200 RON, livrarea este gratuită! In acest caz costurile de transport sunt in contul SKATEMASTERS iar coletele se expediaza cu firma de curierat FAN.

Care sunt termenele de livrare?

Livrarea se face in 48 - 72 de ore de la confirmarea comenzii si daca produsul este disponibil la noi! Marfa achizitionata din magazinul online www.skatemasters.ro se livreaza prin firma de curierat FAN. Preturile tuturor produselor de pe site nu includ pretul de livrare.

Care sunt condițiile pentru returnarea unui produs?

Atașați acest formular în ambalajul produselor returnate sau trimiteți-l completat pe e-mail: ordersvelomasters@gmail.com Puteți returna un produs din următoarele motive:
 1. Produsul are dimensiunea greșită. 
2. V-am trimis produsul greșit. 
3. Produsul este defect sau deteriorat în timpul transportului. În aceste cazuri, vom acoperi costurile de returnare.

Plată

Puteți plăti pentru produsele achiziționate în următoarele patru moduri:

1. Ramburs la livrare (platiți curierului în momentul primirii expedierii). 
2. Plata anticipata prin transfer bancar (emitem factura pro forma si dupa transferul sumei datorate in contul companiei SPORMASTERS EOOD trimitem expeditia prin curier. 
3. Cu card 
4. Prin banca

DATE PENTRU PLATA PRIN TRANSFER BANCAR

Proprietar: SPORT MASTERS LTD
 IBAN: BG09UBBS80021017247050 
Banca: UBB