Intrebări frecvente


Cum pot comanda?


Pentru a comanda un articol de pe skatemasters.ro, trebuie să faceți clic pe butonul „adăugați în coș”, apoi urmați pașii când completați detaliile de livrare. În cazurile în care nu vă permite să finalizați comanda - verificați dacă nu ați omis să bifați casetele de validare pentru a fi de acord cu drepturile de utilizare sau dacă nu ați omis niciun alt pas.


Când va ajunge comanda mea?


Toate comenzile plasate înainte de ora 17:00 în zilele lucrătoare sunt procesate și expediate în aceeași zi! Comenzile plasate sâmbătă și duminică ajung la tine cel mai târziu marți! După procesarea fiecărei comenzi, veți primi un e-mail cu numărul AWB-ul.
Ce scuter truc este potrivit pentru mine?


Pentru a te orienta corect în alegerea unui scuter truc, vezi mai multe AICI. Din link veți obține informațiile de bază, pentru detalii complete vă sfătuim să citiți articolul nostru de blog „Cum alegi dimensiunea unui scuter”


Sunt Velomasters.ro și Skatemasters.ro la fel?


Da, skatemasters.ro provine de la www.velomasters.ro și este condus de aceiași băieți și fete din spatele magazinului specializat de biciclete și accesorii. Ne-am despărțit în decembrie 2021 pentru a oferi mai multe și mai bune produse și servicii pentru copii, pasionații de BMX, skateboard și trick scooter. 
Puteți afla mai multe în secțiunea „Despre noi”.