• SKATEMASTERS.RO este un magazin online de trotinete, BMX, biciclete Mini BMX, plăci și piese

  Toate acestea presupunem că le-ați învățat când ne-ați vizitat prima pagină! 

  Ceea ce ne diferențiază de toate celelalte site-uri este, fără îndoială, experiența, obiectivele și capacitățile noastre! 

  Experienţă:
  Skatemasters este condus de aceiași băieți și fete care se află, de asemenea, în spatele celui mai cunoscut fanilor scuterelor vechi - velomasters.bg. Noi am început și am început să dezvoltăm acest sport în Bulgaria, cu ideea de a oferi copiilor o gamă mai mare de piese de schimb, complete și hack-uri. 
  Obiective: 
  1. Am creat skatemasters.bg pentru a distinge bicicletele de trotinete, ceea ce ne-a permis să ne specializăm pentru a oferi tot ce este mai bun de pe piața mondială - aici în Bulgaria și până astăzi o facem cu succes! 

  2. Am început să sponsorizăm oficial pe câțiva dintre cei mai buni tineri care merg cu trotinete, oferindu-le tot ce au nevoie pentru a se distra în skatepark-urile lor preferate, fără griji! 

  3. Pe lângă dezvoltarea trotinetei freestyle și a culturii hicks - cel mai important obiectiv al nostru este să fim întotdeauna 100% corecti cu copiii și clienții noștri! Ne străduim întotdeauna să oferim cele mai bune produse și să oferim cele mai bune sfaturi posibile cu privire la alegerea potrivită! 

  Posibilitati: 
  Suntem mândri că, pe lângă consultarea profesională telefonică, putem oferi întreaga gamă de produse - live în magazinele noastre din Bulgaria! 

  În plus, în cazul în care aveți nevoie de asistență tehnică sau nu puteți monta singuri unele dintre componente - în magazinele noastre veți găsi cei mai buni mecanici din țară care s-au specializat în scutere și biciclete de ani de zile și care vor fi bucuroși să vă ajute! 

  Vom fi bucuroși să vă votăm încrederea în noi, iar noi, la rândul nostru, vom face tot posibilul pentru a vă garanta momente de neuitat, fericire și satisfacție cu sportul preferat!
     Livrare gratuită pentru comenzile de peste 200 RON.
     Deschiderea unui colet cu ramburs la livrare
     30 de zile dreptul de a returna marfa
     6 luni garantie si reparatii