Cum să alegi un deck potrivit pentru un scuter freestyle?

Introducere

Pungile de scutere freestyle sunt mai puternice și mai durabile decât cele obișnuite. Sunt realizate din aluminiu rezistent, pentru a fi cat mai usoare pentru nevoile riders, dar si pentru a oferi rezistenta necesara in sarcina dinamica uriasa, care depaseste adesea 100 kg. în anumite puncte de pe punte.


Greutatea, dimensiunea și rezistența sunt factori importanți în alegerea punții potrivite care nu trebuie trecute cu vederea.

Stilul de călărie pe stradă

  • Aveți nevoie de o punte de stradă care are o bază largă (aproximativ 6 inci) și dacă șlefuirea este ceva pe care îl practicați în mod regulat, poate doriți să luați în considerare pete.
  • Punțile de stradă sunt de obicei mai lungi (adesea peste 520 mm), cu mai mult spațiu pentru picioare pentru a oferi confort pentru plimbări și trucuri mai lungi.
  • Punțile de stradă sunt întotdeauna mai grele decât punțile de parcuri datorită bazei mai mari. Greutatea nu este atât de importantă aici și este supusă preferințelor personale.

Stilul de călărie în parc

  • Este extrem de important pentru utilizatorii parcului să-l umple cu mai multă apă. Pentru performanța și succesul multor trucuri caracteristice stilului, este important să gestionați pachetul ușor și rapid.
  • Lungimea preferată a punților de parc în rândul călăreților este de 490 mm. Cu cât o punte este mai scurtă, cu atât are mai puțină greutate. În cazul în care ești mai înalt, va trebui să faci compromisuri cu o punte mai lungă de 520 mm sau 570 mm.
  • Lățimea majorității punților de parc este de aproximativ 120 mm / 4,7 inchi. Din nou, obiectivul este o bază cât mai îngustă pentru a economisi greutatea suplimentară. Vă sfătuim să obțineți cel mai mic deck posibil.

Sfaturi pentru o utilizare corectă

Încercăm să încărcăm cele mai bune pachete din Romania, bazându-ne pe tine și pe feedback-ul tău cu privire la calitatea lor. Totusi, ai grija necesara de ele pentru a-i mentine sanatosi cat mai mult timp!

Grind

Evitați suprafețele aspre precum piatra și betonul. Diferența dintre șlefuirea pe șină și beton este mare. Pe suprafețele aspre veți purta partea inferioară a punții mult mai repede și probabilitatea de aderență fatală va crește.

Șuruburi

Cel puțin o dată pe săptămână, verificați dacă totul este bine. În cazul în care există un șurub slăbit sau o altă piesă, riscați o uzură mai rapidă și riscul de rupere. Aruncă o privire la furculița și laba ta.

Putere

În ciuda structurii întărite a tuturor punților freestyle - nu există nicio garanție a durabilității. Chiar dacă nu măcinați des, de-a lungul timpului, chiar și cele mai bune punți crapă din cauza tonelor de încărcare acumulate în lunile de călărie. Ține cont de un lucru și păstrează-ți puntea.